Qui som

L'empresa Carfer Saunas, S. L. va ser constituïda com a S. L. l'any 1985, encara que els seus socis i matrimoni, el senyor Carlos Ferrer i la senyora Mª Carmen Rubio, han estat desenvolupant la seva activitat comercial en el mercat de la sauna i l'oci des del any 1974, i han complert 28 anys relacionats amb el tema de la sauna.

Durant els anys 1974 i 1975, el senyor Carlos Ferrer va ser el delegat per a Catalunya i Balears de la firma Finland Española, S. L. de Bilbao, fabricant de saunes desaparegut actualment.

L'any 1976 el matrimoni Ferrer crea la marca CARFER, s'associa amb el matrimoni Llobet, propietari de la marca Saunes Wicky i comencen el seu camí en comú repartint-se els treballs tècnics, comercials i de fabricació de saunes i de la resta d'elements que van incorporant a la seva gamma de fabricació, en funció de les seves capacitats i possibilitats.

L'any 1985, el matrimoni Ferrer forma l'empresa Carfer Saunas, S. L. i manté la marca CARFER, noms amb els quals continua treballant actualment.

Catalán